Ljekovito bilje

LJEKOVITO BILJE - ZDRAVLJE IZ PRIRODEZa detalje o pojedinom proizvodu kliknite na proizvod! 
Zelena krv biljnog svijetaKlorofil je pigment koji biljkama daje zelenu boju, a sudjeluje u procesu fotosinteze bez koje ne bi bilo života na Zemlji. Fotosinteza je proces koji sunčevu energiju pretvara u kemijsku energiju u obliku šećera i bjelančevina. Bez ovog procesa ne bi bio moguć život na Zemlji. Za otkrivanje kemijske strukture klorofila 1915. godine, dr Richard Willstadter dobio je Nobelovu nagradu. Liquid Chlorophyll sadržava klorofilin tj. sol bakra i klorofila izoliranog iz djeteline lucerne. Zanimljivo je da klorofilin kao i klorofil ima sličnu strukturu hemoglobinu u crvenim krvnim zrncima, te može prenositi kisik kroz tjelesne tekućine. Zato možemo reći da je klorofil zelena krv biljnog svijeta.

Češnjak s peršinom - bez mirisa!!!Ekstrakt ulja bijelog luka s peršinom izvor je nepresušnog bogatstva aktivnih tvari koje djeluju na cjelokupni organizam. Poznato je djelovanje u prevenciji bolesti krvnih žila, te u borbi protiv raznih infekcija. Peršin nadopunjuje djelovanje češnjaka svojim blagim diuretičkim i opuštajućim svojstvima. Ove kapsule češnjaka možete bez straha koristiti u svakoj prilici jer ne ostavljaju neugodan miris.

Ginkgo Biloba - najstarija biljka na svijetu. Potiče krvni optok te štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala.. Služi za bolje pamćenje (protiv senilnosti) te općenito kao osvježenje umornom tijelu..


Polinezijski NONI - eliksir zdravljaAdaptogena biljka s vulkanskog tla, bogata aminokiselinama, mineralima, vitaminima i enzimima. Izvor je prokseronina, serotonina, skopoletina i damnakantala koji su nosioci jedinstvenog djelovanja ove čudesne biljke. Visoki sadržaj aktivnih tvari u polinezijskom noni koncentratu osigurava trostruko jače djelovanje.

Iscjeliteljska moć prirodeOcean 21 je tekući koncentrat za detoksifikaciju organizma i jačanje imuniteta. Sadrži osam vrsta algi (crvene, smeđe i modrozelene), kompleks minerala i ekstrakte ljekovitih biljaka: Aloe vere, Taheeboa, brusnice, cikle i mrkve.Mravinac (Origanumvulgare) je domaća biljka u Europi, na Mediteranu, kao i u Južnoj i Središnjoj Aziji, a ponajviše se koristi kao začin.

U staroj Grčkoj nazivali su ga "radost planine", te se smatrao simbolom sreće. Bio je cijenjen i u starom Egiptu, gdje su ga koristili kao sredstvo protiv kašlja.

U srednjem vijeku korišten je kao sredstvo za čuvanje hrane (prirodni konzervans), a Paracelsus ga je u 15. stoljeću koristio protiv dijareje, ljuskavice (psorijaze), povraćanja, žutice i gljivičnih oboljenja.


Ginseng - tonik za um i tijeloKorejski ženšen je poznata adaptogena ljekovita biljka s tisućljetnom primjenom. Univerzalni energetik za svaku životnu dob.

ParaProteX formula protiv gljivica, parazita i virusaProizvod sadrži kompleks ljekovitog bilja dezinfekcijskog, antiparazitskog, antibakterijskog i antifugalnog djelovanja. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidantima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje.

Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.

Ova smjesa iscrpina bazginih bobica, rudbekije, kozlinca, te vitamina C i cinka najprirodnija je moguća zaštita i podrška imunološkom sustavu tijekom cijele godine. Osobito je preporučujemo djeci, starijima i rekonvalescentima, osobama oslabljenog imuniteta, osobama sklonim prehladi i infekcijama dišnih putova, slabokrvnim i kronično umornim osobama.


Modrozelena algaAlga Spirulina predstavlja idealnu nadopunu prehrani zbog savršenog sastava i lake probavljivosti. Sadrži vitamine i minerale, obilje antioksidanasa (S.O.D), klorofil i sve esencijalne aminokiseline. Idealna nadopuna prehrani čovjeka 21. stoljeća.
In Vino Veritas - U vinu je spas

Proizvod sadrži ekstrakt resveratrola, ekstrakt sjemenki grožđa (OPC) i koenzim Q10. Ova kombinacija idealna je u usporavanju starenja, povećanju energetske razine, zaštiti srca i krvnih žila, te sprečavanju degenerativnih bolesti mozga.
VirAgo (Ljekovito bilje - protiv virusa, gljivica, parazita...)

VirAgo je višekomponentni, odnosno višenamjenski preparat, čije aktivne tvari koje pospješuju rad imunološkog sustava, te koji ima antibakterijska i antivirusna svojstva... Učinkovit protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma kroničnog umora.Otkrijte proizvod koji sadrži ekstrakte mangostina, zelenog čaja, nara, grejpa i borovnice!

Ove biljke su nam posebno zanimljive jer sprječavaju pojavu i djeluju terapijski kod glavnih bolesti suvremenog svijeta: bolesti srca i krvnih žila, tumori, bakterijske, virusne i gljivične infekcije, dijabetes, artritis i dr.Bogatstvo flavonoida (ljekovito bilje)

ZenThonic je sok izuzetnog sastava i ukusa koji sadrži koncentrat biljke mangostin, azijsku kraljicu voća! Tradicionalno narodno korištenje postalo je jasnije kada se otkrilo da je mangostin najbolji prirodni izvor ksantona - flavonoida s posebnim antioksidantnim djelovanjem. CaliVita ZenThonic juice je posebna formula koja sadrži koncentrat mangostina sa koncentratima brusnice, crnog grozda, jagode, maline, trešnje, jabuke, kruške i borovnice. Sve navedeno voće osigurava vam bogatstvo enzima, vitamina, antioksidanata i flavonoida.


Rhodiolin ima:

- adaptogena i imunoprotektivna svojstva
- zaštita od kardiovaskularnih tegoba
- antistresno i antidepresivno djelovanje
- jačanje imunog nadzora (imunitet na maligne pojave)
- regulacija srčanog ritma
- poboljšanje mentalnih funkcija
- poboljšanje prokrvljenosti mozga i mišića
- povečava učinak sportaša i pospješuje anabolizam
- jača seksualnu energiju
- antidiabetogen (usklađivanje regulacije izmjene tvari
- gljikohidrata)
- zaštita jetre
- jaka antioksidativna zaštita na navio stanice
- zaštita od smetnji i tegoba vezanih uz starostNarudžbe na:

Mob: 091 222 77 23

Nema komentara:

Objavi komentar