Probava

Za detalje o pojedinom proizvodu kliknite na proizvod! 
Acidofilne bakterije za zdravu crijevnu floruPrirodni probiotici s 2 milijarde aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus acidophilus u jednoj kapsuli. Smanjuju razinu toksina u crijevima osiguravajući zdravu crijevnu floru koja je preduvjet sveukupnog zdravlja organizma. Acidofilus sa psiliumom ima dodatno djelovanje zbog prisustva ljuski sjemenki psiliuma, koje zbog velike sposobnosti bubrenja i vezanja crijevnih toksina dodatno pomažu pri čišćenju crijeva.
Ljudsko zdravlje ne ovisi samo o unosu hrane već ponajprije o njezinom iskorištenju, a za to nam služe brojni enzimi. Ljudsko tijelo koristi preko 3000 različitih enzima koji ubrzavaju kemijske reakcije i štede našu energiju. Enzimi nisu potrebni samo za probavu. Oni su katalizatori koji tijelu omogućavaju da diše, da se regenerira, razmnožava, raste, da se brani ...


Kompleks probavnih enzimaDigest Ease je kompleks enzima biljnog porijekla za olakšanje i poboljšanje probave i razgradnju svih komponenti hrane (masti, bjelančevine, laktoza, celuloza, ugljikohidrati). Sprečava truljenje hrane i nastajanje probavnih plinova osiguravajući čist probavni trakt. U kombinaciji s drugim proizvodima (npr.Trimex) enzimi dodatno pospješuju proces mršavljenja.

Meal Time su ukusne tablete za cuclanje. Sadrže papain enzim koji ima specifično djelovanje na probavu bjelančevina. Preporučuje se i kao dopuna kod problema celulita, nadutosti, oboljenja zglobova, slabog imuniteta.Lucerna s magnezijem za želučane tegobeOd davnine prozvana ocem sve hrane zbog izuzetnog bogatstva vitamina i minerala koje sadrži u idealnim omjerima, daje organizmu vitalnost i energiju. Poznata je po pozitivnim učincima kod problema gastritisa, čireva i povišene želučane kiseline.Kaktus za bolju probavu i ljepši izgledProizvod koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne masne kiseline.

Dehidrirani nopal pruža obilje topivih vlakana s velikim učinkom na regulaciju tjelesne težine,celulit, probavu i sveukupni metabolizam, a naročito metabolizam šećera i masti.

Prirodno rješenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.
CaliVita je potaknula razvojni proces novog proizvoda imenom ProbioBalance, koji sadrži kompleksnu probiotičku formulu 3 probiotička soja - Acidophilus, LGG i Bifidobacterium. Samo jedna tableta osigurava čak 4 milijarde acidofilnih bakterija.Proizvod sadrži najefikasnije prijateljske crijevne bakterije, Lactobacillus Acidophilus. One služe za očuvanje i održavanje zdrave crijevne flore, koja je jedan od temelja uspješnog funkcioniranja organizma u cjelini.Informacije, učlanjenje i narudžbe na: Mob: 091 222 77 23

Nema komentara:

Objavi komentar