VitaminiZa detalje o pojedinom proizvodu kliknite na proizvod!


 Za zaštitu kožeKarotenoid (provitamin A) koji štiti cjelokupni organizam od slobodnih radikala sa specifičnim zaštitnim djelovanjem na oči i kožu. Doprinosi zaštiti od ateroskleroze, pomaže regeneraciju kože i sluznice (afte, opekline). Posebno se preporučuje uzimati kao pripremu za ljetne mjesece u kojima je tijelo više izloženo štetnim UV zračenjima.


Jača imunološki sustavVitamin C jača imunološki sustav, štiti od stresa i djeluje antioksidativno. Postupno se otpušta u organizmu, a proizvod

C-Plus je obogaćen bioflavonoidima za dodatnu zaštitu desni, vena i kapilara.


Jača imunološki sustavVitamin C jača imunološki sustav, štiti od stresa i djeluje antioksidativno. Postupno se otpušta u organizmu.Vitamin ljepote 

Prirodni E vitamin s maksimalnom apsorpcijom. Vitamin E sudjeluje u mnogobrojnim biološkim funkcijama organizma, te je prirodni zaštitnik svake stanice od negativnog utjecaja slobodnih radikala. Posebno se preporučuje kao prevencija bolesti srca i krvnih žila, te za zdravlje reproduktivnog sustava.
 Klasični multivitaminiSuvremena znanost svakodnevno potvrđuje osnovne postavke ortomolekularne medicine - zdravi smo onoliko koliko su zdrave naše stanice. Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja.

Vitamini i minerali za zdravlje naše djeceNi najmlađi ne smiju izostati.

Vitaminske kapi Infant formula namijenjene su bebama. Prirodnog su porijekla i lako se doziraju kapaljkom u čašicu ili napitak. Vitamin D je namjerno izostavljen iz formule jer se on dozira posebno po preporuci pedijatra.
Tablete vitamina C za djecu . Sadrže vitamin C isključivo prirodnog porijekla. Ukusne žvakaće tablete okusa naranče u obliku lavića. Posebno izrađen poklopac garantira sigurnost....
Vitaminske žvakaće tablete za djecu predškolskog i školskog uzrasta, napravljene odprirodnih sastojaka, s efikasnom apsorpcijom zahvaljujući kelatnom obliku.
Ne sadrže umjetne boje ni konzervanse ....


Prirodno rješenje za probleme menopauzeSigurna podrška ženama kod problema izazvanih hormonalnim promjenama. Ova kompletna formula sadrži čak 36 aktivnih sastojaka - od ljekovitog bilja do vitamina i minerala.

Biljni ekstrakti, osim što sadrže fitoestrogene komponente, podupiru rad srca, jetre, urogenitalnog trakta, stimuliraju umnu i tjelesnu snagu te jačaju živčani sustav.Multiformula za trudnice i dojiljeMultivitamini i minerali sastavljeni u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja, prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti.Vitamin BKompleksna formula prirodnih B vitamina obogaćena vitaminom C i magnezijem, neophodna za normalno funkcioniranje metabolizma i živčanog sustava.Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja. Pritom svaka hranjiva tvar ima svoje posebno djelovanje i odnos s tijelom, ali nijedna ne može djelovati neovisno od drugih. Zato je kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani suvremenog čovjeka prvi korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama.Multivitamini i minerali po krvnim grupamaNajnovija generacija multivitamina prilagođena specijalnim potrebama 21. stoljeća i potrebama pojedine krvne grupe.

Svaka formula sadrži više od 50 aktivnih sastojaka i osnažena je aminokiselinama i ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća.
Narudžbe na:


http://cali-vitamini.com/
Nema komentara:

Objavi komentar