četvrtak, 6. rujna 2012.

Resveratrol Plus


Resveratrol Plus sadrži iscrpinu sjemenki grožđa tj, njezine najvažnije sastojke oligomerne proantocijanidine (OPC) koji su poznati kao zaštitnici krvnih žila i kapilara te kao tvari prirodnog antialergijskog učinka. Također sadrži i Koenzim Q10 koji je zaslužan za stvaranje energije u srčanom i drugim mišićima, te za doprinos uravnoteženju krvnog tlaka. Ova kombinacija idealna je u usporavanju starenja, povećanu energetske razine, zaštiti srca i krvnih žila.
  • idealan u usporavanju starenja
  • povećava energetsku razinu
  • štiti srce i krvne žile
  • sprečava nastajanje degenerativnih bolesti mozga

Resveratrol se ubraja u jake antioksidanse, a ima cijeli niz blagotvornih učinaka na zdravlje. Često spominjani francuski paradoks (bitno manja pojavnost bolesti srca i krvnih žila naspram drugih zemalja uz istovremenu prilično obilnu i masnu prehranu Francuza) znanstvenici su uspjeli povezati sa jednim od sastojaka crnog vina i kožice crnog grožđa - resveratrolom. U prirodi resveratrol štiti grožđe od plijesni. 
Ulaskom u organizam ispoljava jako antioksidativno djelovanje koje naročito dolazi do izražaja u zaštiti krvnih žila i srca. 

Posebno se preporučuje osobama sa visokim tlakom koji može dovesti do zadebljanja srčanog mišića pri čemu srce sve teže pumpa i nastaju tegobe koje mogu voditi u smrt. Resveratrol može bitno spriječiti ovaj tijek događaja -pokazuju ključna istraživanja na Northeastern Ohio Univesities College of Medicine, čiji su rezultati objavljeni u stručnom časopisu American Journal of Physiology Heart and Circulatory Physiology
Resveratrol blagotvorno djeluje i na mozak. U studenom 2008, objavljen je zaključak istraživanja na pokusnim životinjama Sveučilišta Cornell. Istraživači su zabilježili da je dnevno uzimanje nadopuna sa resveratrolom uzrokovalo značajno smanjenje plaka na mozgu životinja (od 48 do 90%), koji inače doprinosi pojavi neuroloških bolesti (Alzheimer i dr). Resveratrol smanjuje znakove i očitovanja upalnih bolesti crijeva, a zbog svog antioksidativnog djelovanja preporučuje se osobama oboljelim od dijabetesa

U prosincu 2007, rad Rahmana na Sveučilištu Rochester pokazao je da resveratrol povisuje unutarstanične razine glutationa u stanicama pluća što ga čini odličnim saveznikom i zaštitnikom svih pušača kao i onih koji već imaju neko oštećenje pluća (American Journal of Physiology. Lung Cellular and Molecular Physiology 294). 
Resveratrol povisuje razine prirodnog testosterona te će to biti privlačno mnogim muškarcima.
Doziranje
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Po svojoj građi resveratrol je sličan fitoestrogenima te ga, s obzirom na proestrogensko djelovanje, neki istraživači ne preporučuju ženama koje uzimaju oralna kontraceptivna sredstva, ženama koje žele zatrudnjeti, trudnicama te djeci do 18 godina.
Pakiranje: 60 kapsula
Sastav jedne kapsule
  • Ekstrakt resveratrola iz korijena i rizoma japanskog dvornika (50% trans-resveratrola) 100mg
  • Ekstrakt sjemenki grožđa 50 mg
  • Koenzim Q10 20 mg

Preporučujemo proizvod za:

  • PUŠAČI-zaštita organizma
  • ZAMOR-manjak energije, pospanost
  • Proljev
  • SRCE-zaštita mišića
  • ALZHEIMEROVA BOLEST - oboljenje centralnog živčanog sistema

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

257,33 kn
193,00 kn

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar