Poslovna mogućnost
Fenomenalna poslovna ponuda

Možete li zamisliti posao gdje nemate šefa; gdje Vas nitko ne tjera da radite, ako Vi to ne želite; gdje drugi rade za Vas, a i Vi za njih, iz zadovoljstva; gdje uvijek imate dovoljno vremena i za rad i za obitelj? Da li možete zamisliti posao koji se razvija zahvaljujući Vašim suradnicima, čak i onda kada Vi ne radite? Da li možete zamisliti da redovito dobivate članove u svojoj mreži potrošača/suradnika, iako Vi u tom trenutku ne radite, a samim tim dobivate i priliku da odlično zaradite?

 

Zamislili ste? 

 Sada više ne morate zamišljati. Calivita Vam nudi takvu priliku. Odlučite li postati član Calivite  osuđeni ste na uspjeh! Kako? Objasnit ću Vam detaljno.


JEDNOSTAVNO JE! 
Prvom kupnjom postaješ punopravni član!
Članom CV Mreže postaje se kupnjom jednog zadanog proizvoda te potpisivanjem pristupnice. Članstvo uključuje ostvarivanje popusta prilikom kupovine, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručne konzultacije, te mogućnost ostvarenja dodatnog prihoda.
NEOBVEZUJUĆE JE! 
Nakon učlanjenja nemaš nikakve obaveze!
Član nakon učlanjenja nije obavezan na bilo kakvu kupovinu ili djelatnost. Dakle, sami odlučujete kad i što želite kupiti, te da li i kada želite nekoga učlaniti.
ISPLATI SE! 
Postaješ povlašteni kupac!
Svaki član CV Mreže automatski ostvaruje pogodnosti prilikom kupovine proizvoda. Tvrtka svakom članu omogućuje kupovinu proizvoda s članskim i promotivnim popustima, te ostalim popustima ukoliko ih član ostvari (popust na osobnu kupovinu i elitni popust).
sikerman.jpg
PROFITABILNO JE! 
Ukoliko želiš, možeš ostvariti dodatni prihod bez rizika i dodatne papirologije!
Svaki član CV Mreže ima mogućnost bez rizika i dodatnih financijskih ulaganja ostvariti dodatni prihod koji je kao takav službeno priznat od državnih institucija Republike Hrvatske. Uspjeh u Mrežnom marketingu često je rezultat razmjene informacija i pozitivnih iskustava, a izuzetna kvaliteta i učinkovitost proizvoda CaliVita International tome samo dodatno doprinose. Upravo zato što ljudi rado dijele svoja pozitivna iskustva s drugima, oni automatski, upoznajući svoju okolinu s proizvodima, čine prvi korak k uspjehu. Mrežni marketing i nije ništa drugo već prenošenje informacija i iskustava. Ako i kada ih učlani u Mrežu, Član postaje sponzor članovima njegove grupe, te na taj način može, razmjerno uloženom vremenu i trudu, ostvariti zaradu. Pomažući drugima u postizanju uspjeha i sam postaje uspješan.
ZABAVNO JE! 
Aktivni smo!
Svaki Član, gradeći svoju grupu, može sam odlučiti kada će i s kim raditi. Članovi Mreže su i dio CV tima u kojem mogu steći nova poznanstva i svoje vrijeme provoditi na zanimljiv, ugodan i koristan način. Tvrtka redovno organizira seminare s ciljem dodatne edukacije svojih članova, a svake godine, na jednom od atraktivnih svjetskih turističkih odredišta, Tvrtka organizira i međunarodni Seminar uspjeha za najuspješnije Članove, na kojem prisustvuje i Gerry Hargitai, osnivač i predsjednik CaliVita International.
KVALITETNO JE! 
Djelovanje proizvoda opravdava tvoj izbor!
Proizvodi CaliVita ističu se visokom biološkom aktivnošću, objedinjujući tradicionalna iskustva s najnovijim znanstvenim dostignućima. Proizvode se najsuvremenijom tehnologijom uz isključivo korištenje prirodnih sirovina, bez sadržaja šećera, soli, umjetnih aroma i boja, te u skladu sa standardima dobre farmaceutske proizvođačke prakse (GMP) i pod striktnom kontrolom FDA (Food and drug Administration) – krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda. Svi proizvodi su dodatno atestirani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva RH. CaliVita puno pažnje posvećuje konstantnoj edukaciji svojih članova o tome kako zdravije živjeti. U tom poslu značajan je doprinos stručnjaka liječnika i nutricionista koji su dio našeg tima.
VAŽNO JE! 
Jer zdravlje je na prvom mjestu!
Usvajajući filozofiju zdravijeg življenja koju predstavlja Tvrtka, Član djeluje u interesu očuvanja i poboljšanja svog zdravlja i zdravlja društva koje ga okružuje. Korištenje visokokvalitetnih hranjiva, dodataka prehrani CaliVita International, predstavlja neodvojivi dio zdravog načina života. 21. stoljeće sa sobom donosi i sve više novih negativnih čimbenika za ljudsko zdravlje. Zagađen okoliš, zatrovana i industrijski obrađena (osiromašena) hrana, povećana upotreba kemijskih supstanci, prekomjerna razina stresa i neizvjesnost. Dodaci prehrani CaliVita International svojim sastavom predstavljaju prirodan i nezamjenjiv izvor esencijalnih hranjiva neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma.


Samo Vas jedan poziv ili e-mail dijeli od uspjeha! Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu!

 
Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 


http://cali-vitamini.com


Mob: 091 222 77 23

Nema komentara:

Objavi komentar