srijeda, 12. rujna 2012.

Virago


VirAgo je višekomponentni, odnosno višenamjenski preparat, čije aktivne tvari koje pospješuju rad imunološkog sustava, te koji ima antibakterijska i antivirusna svojstva... 

Sastojci: Ekstrakt lista masline, purpurni zvončić, mačja kandža, Pau d' Arco, lizin i cink. 


Sve ove aktivne tvari se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma od čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

Naš imunitet ima važnu ulogu u zaštiti organizma od raznovrsnih oboljenja. A da bi imunološki sustav besprijekorno funkcionirao, moramo ga čuvati i jačati. Koru, listove i korijenje Mačje kandže, Južno-Američki indijanci već više od 2000 godina koriste za liječenje mnogobrojnih oboljenja. Aktivne sastojke biljke je moderna znanost već uglavnom identificirala i usvojila, te su tako mehanizmi aktivnih tvari danas već poznati. Jedan dio aktivnih tvari posjeduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su slijedeća svojstva ove biljke: sprječavanje nastajanja upala, uništava viruse i štetne slobodne radikale. Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospješuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tijela.

Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to, da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospješuju parasimpatične funkcije vegetativnog živčanog sustava, odnosno pomažu u opuštanju. U Europi je mačja kandža poznata zbog svojeg svojstva sprječavanja malignih oboljenja. Također su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora. 

Cink, ima izuzetno značajnu ulogu u pravilnom radu imunološkog sustava, koja se ne može zamijeniti ni jednim drugim oligo elementom. Znanstveno je dokazano, da što manje cinka ima u organizmu, to je slabiji imunološki sustav. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama. Cink pospješuje aktivnost i stvaranje elemenata koji imaju važnu ulogu u radu imunološkog sustava organizma. Te zaštitne ćelije "jedu" uzročnike i strana tijela, i tako ih onesposobljavaju, a "memorijske ćelije" (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuvjetno pokreću specifične ćelije-ubojice, odnosno stvaranje antitijela. 

Ekstrakt lista masline: Čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni znanstveni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne bakterije).

Također se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma kroničnog umora. Purpurni zvončić: Jedan od najpoznatijih stimulansa imunološkog sustava u biljnom svijetu, koje također ima i antivirusno svojstvo. Sprječava širenje virusa herpesa i influence (gripe), jača obrambenu moć organizma prema nespecifičnim oboljenjima i sprječava širenje parazita. Pau d' Arco: Taheboo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike. Svojstva: jača imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa. Ima atioksidativna i antimutagena svojstva, smanjuje bolove i upale. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja. Lizinska aminokiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprječava širenje virusa herpesa, ima specifično antivirusno djelovanje.

Doziranje:

3x1 tabletu dnevno ili prema preporuci liječnika.


Pakiranje: 90 tableta

Sastojci:

  • Ekstrakt lista masline 80mg
  • Lizin 80mg
  • Ekstrakt korjena ehinacee 25mg
  • Mačja kandža 60mg
  • Kora biljke PauId' Arco 30mg
  • Cink 10mg
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

229,33 kn
172,00 kn

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar