utorak, 11. rujna 2012.

Ionizator, pročistač vode Aquarion



Aquarion daje: 

  • loniziranu vodu za piće koja svojim alkalnim svojstvima može pomoći u uspostavi PH ravnoteže u organizmu.
  • Pročišćenu vodu od teških metala i otrovnih tvari, bakterija i virusa.
  • Zakiseljenu vodu za vanjsku upotrebu kojom možemo tretirati kožne promjene.
  • Energiziranu vodu koja lakše prodire u stanice te na taj način potpunije hidrira organizam.

Aquarion je uređaj koji nam omogućuje da u svom domu pijemo alkalnu, pročišćenu, vodu bogatom kisikom i negativno nabijenim ionima. Takvu vodu se često naziva živom vodom zbog svojih antioksidacijskih učinaka i alkalizacije organizma.

Aquarion proizvodi i kiselu vodu koja je pogodna za vanjsku upotrebu, te se među ostalim može koristiti za čišćenje kože, kod problema s gljivicama, te za čišćenje i dezinfekciju površina u domaćinstvu.

Aquarion ima pet elektroda od titana obloženih platinom i BioStone filter koji čiste, ioniziraju i alkaliziraju vodu iz slavine. Uređajem se jednostavno upravlja pomoću tipki na prednjoj strani uređaja.













Aquarion možete platiti: Pouzećem - plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa bez dodatne provizije; Internet bankarstvom - plaćanje putem ponude; Kreditnim karticama.


Aquarion = Filtriranje + Ioniziranje + Energiziranje

Prvi stupanj tretiranja vode je filtracija. Voda prvo prolazi kroz mehanički filter koji odvaja veće nečistoće. Uređaj ima unutarnji filter debljine 0,01 pm koji iz vode uklanja viruse i bakterije. Osim toga prisutni mineral turmalin zbog svojih jedinstvenih značajki obogaćuje vodu ionima.
Nakon filtracije slijedi ionizacija, koja se odvija u titan/platinastoj posudi između dvije elektrode. Elektrode i unutrašnji dio posude odvojeni su posebnom membranom. Uređaj možemo sami podesiti i na taj način odrediti da li želimo alkalnu ili zakiseljenu vodu, koju onda možemo koristiti u različite svrhe. Aquarion ima jedinstveno djelovanje - može razdvojiti vodu na alkalnu i zakiseljenu. Uređaj proizvodi ioniziranu vodu tako da prvo nekoliko puta profiltrira vodu iz slavine, zatim uklanja klor i na kraju vodu razdvoji procesom elektrolize. Na taj način dobivamo alkalnu i zakiseljenu vodu. Naše tijelo je prirodno blago alkalno, pa ionizirana alkalna voda predstavlja potporu normalnom funkcioniranju organizma. Zakiseljena voda se isključivo koristi za vanjsku upotrebu - može se koristiti za eko - dezinfekciju površina (bez korištenja dodatnih kemikalija).
Još jedna važna odlika Aquariona je da energetizira vodu. Naime, stanice mogu na bolji način iskoristiti ioniziranu vodu. Evo i zašto. Molekule H20 u vodi prijanjaju jedna uz drugu. Te skupine molekula vode nazivaju se klasteri. U "običnoj" vodi klaster čini 12-18 molekula vode, dok ionizirana voda ima heksagonalne klastere sa samo 6 molekula vode. Ovakva manja struktura ioniziranoj vodi omogućava lakši ulaz u stanice od "normalne" vode.

Učinci ionizirane alkalne vode

Većina hrane koju uzimamo povećava kiselost organizma, a to još dodatno povećavaju aditivi koji se koriste u prehrambenoj industriji kao i neki lijekovi. U idealnom slučaju naše tijelo ima dovoljno alkalnih rezervi da neutralizira povećanu kiselost. U protivnom zakiseljavanje može izazvati nepovoljan učinak na tijelo, koji neće biti vidljiv odmah, ali kroz nekoliko godina može rezultirati nizom zdravstvenih problema.Za kompenzaciju kiselosti tijelo koristi velike količine minerala. Ionizirana alkalna voda sadrži visok postotak minerala te stoga na odličan način alkalizira organizam, i pomaže u održavanju zdrave kiselo-alkalne raavnoteže tijela. U molekulama alkalne vode prevladava negativni naboj (OH-ion) pa ona veže slobodne radikale iz tijela. Slobodni radikali su nestabilne molekule s nesparenim elektronima, pa teže uspostavljanju ravnoteže, tj. sparivanju elektrona. Nakupljeni slobodni radikali tako oduzimaju elektrone stanicama okolnih tkiva, što izaziva oštećenja staničnih stijenki. Alkalna voda je odličan antioksidant, pa štiti naše stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Korištenjem ionizirane vode stvara se posebna tvar ispunjena negativnim ionima, po sastavu slična kapima mora ili slapa koji kao stoje poznato imaju blagotvorno djelovanje na naše tijelo. Sve to dovodi do aktivacije našeg prirodnog obrambenog sistema, koji postaje jači, bolje nas štiti od bolesti, i do maksimalnog porasta energije.


Konzumacijom alkalne vode povećava se sposobnost otapanja tvari, te je i djelotvornost metabolizma višestruko učinkovitija, što se odražava i na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela zbog njihovog bržeg otapanja. Tako se konzumacijom alkalne vode daleko uspješnije čiste i krvne žile. Jedan od zabilježenih pozitivnih učinaka je i rješenje problema sa zatvorom nakon nekoliko tjedana korištenja alkalizirane ionizirane vode.
Mayo klinika koristi ioniziranu alkalnu vodu od 1985. godine. Zabilježili su brojna iskustva kao npr: pad vrijednosti šećera kod dijabetičkih pacijenata, poboljšanje periferne cirkulacije (dijabetička gangrena), pad razine urične kiseline kod osoba sa gihtom, poboljšanje u radu jetre kod oboljelih, poboljšanje stanja kod gastroduodenalnog čira i prevencija njegovog povratka, pomoć u smanjivanju hipertenzije i hipotenzije, poboljšanje stanja kod svih oblika alergije, astme, urtikarije, rinitisa i atopijskog dermatitisa.

Ministarstvo zdravstva Japana još je 1965. godine preporučilo korištenje ionizirane alkalizirane vode: Korištenjem ionizirane alkalne vode poboljšava se cirkulacija, jača imunitet i mentalna budnost, pojačava imunološki status kroz poticanje proizvodnje bijelih krvnih stanica i T- limfocita, poboljšava se djelovanje srčano -žilnog sustava, ublažava se psihički stres, pojačava produkcija endorfina, smanjuje osjećaj boli, potiče obnavljanje crijevne flore i metabolizma, te općeg stanja organizma.

Značajke ionizirane zakiseljene vode

Jednostavnom promjenom parametara na uređaju možemo proizvesti ioniziranu zakiseljenu vodu. Takva ionizirana zakiseljena voda ima blagotvorno djelovanje na kožu, kod vanjske primjene. Pokazala se odličnom kod gljivičnih oboljenja na stopalima i noktima na nogama (namačite stopala u ioniziranoj alkalnoj vodi 30 min/ dan). U Japanu se koristi za liječenje opekotina i rana, jer je otkriveno da se primjenom ionizirane zakiseljene vode ljudi puno brže oporavljaju. Ionizirana voda pomaže kod začepljenog nosa zbog gripe i prehlade, a isto tako može u značajnoj mjeri smanjiti iritaciju mukozne membrane kod peludnih alergija. Također se pokazala odličnom intimnu njegu žena. No ne zaboravite, ionizirana zakiseljena voda nije za piće, jer se tijekom procesa ionizacije negativno nabijene čestice, ioni klora, nitrita, nitrata, itd. talože na pozitivnu elektrodu. Ovi negativno nabijeni ioni štetni su za naš organizam. Zakiseljena voda može se koristiti u domaćinstvu, za dezinfekciju površina bez uporabe kemikalija.

U Aquarionu se nalazi najsuvremeniji filter za filtriranje vode, Bio-stone filter
Biostone filter
Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, s time da ne mijenja okus i miris vode.
Bio-stone filter je 0.01 mikronski filter, to je višefazni filter od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina.
Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrveno valove, ujedno smanjuje površinsku napetost vode.
Bio-stone filter vraća u vodu za zdravlje neophodne minerale: kalcij,magnezij i kalij.
Aquarion je patentiran tako da se sam čisti i u njemu se ne nakupljaju nečistoće.

Savršeno čista voda iz Aquariona rezultat je višestrukog filtriranja, dekloriranja i električne separacije vode, gdje se voda dijeli na alkalnu ioniziranu i kiselu vodu. Ujedno ima opcija gdje možete dobiti samo profiltriranu čistu vodu bez električne separacije.




 CaliVita© International


Redovna cijena

15.666,67  kn

11.750,00 kn




Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 


http://cali-vitamini.com/

ili

calivitamint@gmail.com

091 222 7723

Nema komentara:

Objavi komentar