Elektronika


CaliVita Electronics
*Za detalje o pojedinom proizvodu kliknite na proizvod!
Saznaj više o BioHarmonex proizvodu!

BioHarmonex, elektronski uređaj, koji emitira pulsirajuće elektromagnetsko polje vrlo niske jakosti,  a namjena mu je zaštita i fino ugađanje matabolizma putem harmonijske rezonancije.

BioHarmonex je univerzalni uređaj za biorezonanciju, i mogu ga koristiti sve starosne skupine, muškarci i žene. Koristi se kako za prevenciju ali i u tretmanima već postojećih zdravstvenih problema. Korištenje ovog uređaja je sigurno niti postoje nuspojave.
Osim što djeluje na poboljšanje tjelesnog zdravlja, poboljšava i mentalno stanje, a sve je to rezultat harmonijske rezonancije koja se potiče unutar tijela.

E-protect - Zaštita od elektrosmoga 
U svakodnevnom životu rijetko se odvajamo od električnih uređaja. Svi kućanski aparati, televizori, računala, laptopi i, najčešće korišteni, mobiteli (koje uvijek držimo blizu tijela!) okruženi su magnetskim poljima. Ta polja, posebice ako smo s njima dugoročno u kontaktu, utječu na naš organizam. Mogu promijeniti ciklus spavanja/budnosti i često se smatraju krivcima za druge negativne učinke, npr. glavobolje, iritacije, kroničan umor itd.
E-PROTECT je informatički obrađena folija, temeljena na principima biofizike, koja može pomoći u zaštiti našeg tijela od gore navedenih učinaka elektromagnetskog polja.
E-PROTECT daje kontinuirani učinak, ne treba ga puniti, a treba ga promijeniti samo ako se ošteti folija. Na isti se način može staviti na druge električne aparate ili u auto.Saznaj više o Aquarion proizvodu!

Uređaj Aquarion je filter visokog učinka koji proizvodi ioniziranu, sterilnu, aktiviranu vodu, bogatu kisikom, iz koje su uklonjeni teški metali i otrovne tvari. Njegova najveća prednost je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizirane vode možemo vrlo uspješno suzbiti kiselost organizma. Vanjskom uporabom zakiseljene vode možemo tretirati kožne promjene kao i velik broj različitih bolesti. Vrlo je važno spomenuti da uređaj osim same ionizacije proizvodi vodu za piće koja pomaže u zaštiti i ponovnom uspostavljanju zdravlja.


CaliVita GoldMAX je ekološko i energetski učinkovito rješenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.

Radi se o dva jaka, trajna mag­neta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji mijenja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezanje uz stijenke. Isto tako, djelovanjem GoldMAX-a, može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje ali i ispravnost vaših uređaja. Naime, naslage predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te opasno ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

http://cali-vitamini.com/

ili

calivitamint@gmail.com

091 222 77 23