MineraliZa detalje o pojedinom proizvodu kliknite na proizvod!Cink je nužan za funkciju svake stanice, a posebno se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta i sklonim infekcijama, te fizički aktivnim osobama i sportašima. Kelatni oblik cinka osigurava njegovu najveću biološku učinkovitost zbog maksimalne sposobnosti njegove apsorpcije.

Krom je neophodan za metabolizam glukoze i masti, zbog čega se smatra esencijalnim mikroelementom u suvremenoj prehrani. Aktivna tvar iz biljke garcinia cambodia (hidroksicitrat) dodatno djeluje na kontrolu apetita i smanjenje pretvaranja ugljikohidrata u masti.
Tablete keliranog željeza u obliku fero-fumarata, obogaćene vitaminom C i bioflavonoidima. Izvrsno se apsorbira bez štetnog učinka na zube i probavu, te bez opterećenja za želudac.Vitamin B6 vrlo je važan u djelovanju živčanog sustava, tvorbi krvnih stanica, imunitetu te metabolizmu bjelančevina, ugljikohidrata i masti. U formulama se vitamin B6 kombinira uz magnezij jer omogućuje bolji ulazak magnezija u stanice.
Cink je jedan od najvažnijih minerala u tijelu, poznat po svojoj nezamjenjivoj ulozi u imunološkoj zaštiti, sastavni je dio inzulina i gotovo 300 različitih enzimskih sustava našega tijela.

Ova formula sadržava idealnu kombinaciju sastojaka u obliku koje će tijelo lako i potpuno iskoristiti.
Mineralne tvari i oligoelementi od životne su važnosti i moraju se suplementirati jer ih organizam ne proizvodi. Ovaj proizvod sadrži optimalan odnos mineralnih tvari čija se potpuna apsorpcija osigurava posebnim kemijskim oblikom kelata (veza sa aminokiselinama).Esencijalni oligoelement poznat kao jedan od najjačih antioksidanasa u prirodi. Štiti organizam od djelovanja teških metala, te je neophodan za zdrav reproduktivni i kardiovaskularni sustav.
Proizvod koji sadrži idealni omjer (2:1) ova dva minerala u kelatnom obliku. Poznato je njihovo djelovanje u prevenciji osteoporoze. Dodatno djeluju na opuštanje mišića, smanjenje simptoma alergija, optimalno funkcioniranje živčanog (antistresno djelovanje) i kardiovaskularnog sustava.Narudžbe na:
Mob: 091 222 77 23

Nema komentara:

Objavi komentar