utorak, 11. rujna 2012.

Kozmetika i sredstva za njegu tijela

 Kozmetika i sredstva za njegu tijela

''Uvijek traži ono lijepo u životu! Zgrabi i one stvari, koje drugi ne bi ni primijetili! Nikada nemoj biti u žalosti zbog teškoća života, sve dok se mogu naći dobrota i ljepota!''   - Gete
Klikom na sliku ili naziv proizvoda možete pročitati detaljnije objašnjenje o samom proizvodu, njegovom sastavu, primjeni, cijeni i sl.





Losion za čišćenje i njegu lica.
Ova jedinstvena formula čisti i tonizira vašu kožu u jednom potezu. Stoga ga nije potrebno ispirati sa lica. Njegovi aktivni sastojci odlično hrane kožu.

Regenerativna krema.
Ova krema se preporučuje za dnevnu upotrebu a takođe je idealna podloga za šminku.

Noćna hranjiva krema.
Idealna je za noćnu upotrebu. 

Njegujte svoju kosu, dajte joj volumen i sjaj!
Šampon s Aloe verom i provitaminom B5 za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Svi sastojci su pažljivo odabrani i imaju blagotvorno djelovanje na kosu i vlasište. Ne sadrži sol, stoga ne nadražuje oči pa je pogodan i za njegu dječje kose.
Hidratantni losion za ruke i  tijelo
Hand & Body Lotion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu. Pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj.
Lagani koraci - Krema za vene i umorne noge.
Aktivne tvari u proizvodu VeinCare čine ekstrakt dobijen iz pijavica (hirudin) i ekstrakta biljke siegesbeckia. Ove aktivne tvari djeluju antiupalno i umirujuće te utiču na poboljšanje stanja i estetsku kvalitetu kod proširenih vena. Ovaj balzam ublažava iscrpljenost kod umornih nogu.
Pretvorite intimne trenutke u sate.
IntiMoments je kozmetika za intimnu njegu jedinstvenog sastava, posebno razvijena za žene, čije aktivne tvari potpomažu zdravo funkcioniranje vagine i spolnih organa.


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International


Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar