ponedjeljak, 10. rujna 2012.

Hand & Body, hidratantni losin za ruke i tijelo

Hidratantni losion za ruke i tijelo

Hand & Body Lotion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu. Pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj.





Jedan od najvažnijih sastojka novog Hand & Body losiona je prirodni biljni ekstrakt maslinovog ulja - Squalan, koji kožu čini mekšom, fleksibilnijom, ima duboko hidratizirajući efekt te stoga usporava starenje kože.

 Vitamin E je snažan antioksidans, čime pridonosi efektu zaštite od starenja. Osim toga ima i prirodni hidratizirajući efekt kao i protuupalno djelovanje. Losion sadrži iprovitamin B5 koji hrani kožu, sprečava nastajanje akni, štiti kožu i obnavlja je (u slučaju negativnih uticaja stresa). Osim navedenih sastojaka, sadrži i bisabolol - tvar koja umiruje kožu, te silikon, koji daje svilenkasti osjećaj.

 Novi losion preporučujemo za sve tipove kože i za svakog člana obitelji. Ugodnog je mirisa, a praktično porodično pakovanje i nova pumpica omogućuju dugotrajnu upotrebu.

Masiranjem u tankom sloju ga svakodnevno nanesite na kožu, obraćajući pri tome posebnu pažnju na suhe, grube i dehidrirane dijelove.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Proizvođač: CaliVita© International


134,67 kn

101,00 kn
Cijena s popustom 




Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 


Nema komentara:

Objavi komentar