ponedjeljak, 10. rujna 2012.

Vein care - krema za noge



Krema za vene i umorne noge

Aktivne tvari u proizvodu VeinCare čine ekstrakt dobivjen iz pijavica (hirudin) i ekstrakta biljke siegesbeckia. Ove aktivne tvari djeluju antiupalno i umirujuće te utiču na poboljšanje stanja i estetsku kvalitetu kod proširenih vena. Ovaj balzam ublažava iscrpljenost kod umornih nogu.


Starenjem naše vene gube na elastičnosti, a venski zalisci postaju slabi dozvoljavajući krvi da se vraća unazad što dovodi do neprirodnog širenja vena koje postaju uočljivo plave. VeinCare sadrži jedinstvene aktivne tvari hirudin i ekstrakt Siegesbeckie Orientalis, koje svojim djelovanjem smanjuju bolove i grčeve u nogama, osjećaj težine i napetosti, te pojavu plavila u problematičnim zonama nogu.

Aktivne tvari u ovom proizvodu djeluju umirujuće, te utječu na poboljšanje stanja i izgled vena.

Hirudin je prirodan sastojak žlijezda slinovnica pijavica Hirudo medicinalis koje imaju antikoagulantna svojstva. Hirudin ima terapeutsko djelovanje kod poremećaja koagulacije krvi, u tretmanu kožnih hematoma i varikoznih vena, gdje ima prednost pred drugim antikoagulantima.

Siegesbeckia Orinetalis je porijeklom afrička biljka koja se stoljećima koristi za smanjenje upala i zarastanje rana. Glavna aktivna tvar je terpen darutozid, za koji je potvrđeno da potiče regeneraciju i izgradnju kolagenskih vlakana. Siegesbeckia se uspješno primjenjuje i u terapiji reumatoidnog artritisa i išijasa.

Lagani koraci


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

121,33 kn
91,00 kn

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar