ponedjeljak, 10. rujna 2012.

IntiMoments

Pretvorite intimne trenutke u sate


IntiMoments je kozmetika za intimnu njegu jedinstvenog sastava, posebno razvijena za žene, čije aktivne tvari potpomažu zdravo funkcioniranje vagine i spolnih organa.


Što ovu kremu čini posebnom?

- Povećava količinu kolagena i elastina u tkivima, te vagini daje elastičnost i čvrstoću

- može pomoći održanje normalnog pH vagine i vaginalne flore

- može potaknuti oporavak od mikro ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa

- potpomaže zdravlje vagine, čime osigurava ravnotežu




Za zadovoljavajući spolni život podjednako su važni fizičko i psihičko zdravlje i zrelost. Štoviše, treba zapamtiti da su oni čvrsto međusobno povezani. Prateći fizičke čimbenike razmotrit ćemo reproduktivno zdravlje žene.

Vagina se razvija u fetalnoj fazi, ali se njezine značajke manifestiraju tek nakon spolne zrelosti. Kada vaginalna funkcija nije narušena, ona normalno, gotovo neprimjetno, izvršava svoju zadaću i susreće se s ekstremnim izazovima, među kojima je i uobičajen spolni život.

Ipak, na ravnotežno stanje vagine i vulve (stidnice) može utjecati nekoliko faktora koji mogu uključivati i vaginalno i spolno zdravlje:

Mehanički faktori i njihov najčešći oblik, redoviti spolni život, koji gotovo uvijek uključuje manje ozljede koje obično ne utječu na normalan spolni život. Ipak, u slučaju ekstremne spolne aktivnosti, vaginalni se epitel ne stigne obnoviti.

Drugi primjer ekstremnog čimbenika je vaginalni porođaj, tijekom kojeg se vagina proširi i 10 do 12 puta u odnosu na svoju normalnu veličinu. No, nakon porođaja ona, u manjoj ili većoj mjeri, poprima svoju normalnu veličinu.

Promjene u cirkulaciji krvi - arterijskoj i venskoj - također mogu utjecati na vaginalno zdravlje, ukoliko je narušena opskrba krvlju. To se najčešće događa kod sistemskih bolesti koje slabe cirkulaciju krvi (npr. dijabetes), ali izvor problema može biti i neodgovarajući odabir odjeće (uska odjeća i donji veš). Često možemo povući paralelu između simptoma i stila oblačenja.

Najpoznatiji uzrok smanjenja proizvodnje hormona je smanjena aktivnost jajnika za vrijeme menopauze, što prati i pad razine hormona. Ima nekoliko, često vrlo neugodnih simptoma: npr. smanjena spolna želja, mukozna membrana postaje tanja, a vaginalni kanal se smanjuje i postaje kraći. U tom se periodu često preporučuje hormonalna terapija, koja ima i zagovornike i protivnike, jer istraživanja do danas nisu uspjela do kraja raščistiti dvojbe. Štoviše, mogući rizici terapije zahtijevaju temeljito razmatranje.

Pratilac aktivne dobi je povećana spolna aktivnost, koja često uključuje povećani rizik od infekcije. Infekcija je najčešće uzrokovana pojavom/promjenom spolnog partnera, ali do narušavanja bakteriološke ravnoteže može doći čak i ako partner ne nosi patogene štetne za zdravlje. U tom slučaju problem nastaje samo zbog razlike između dvije flore.

Promjena vanjske (putovanja, nezdrava okolina, bazeni i saune) i unutarnje okoline također nas čini podložnima infekcijama. Unutarnja okolina uglavnom se mijenja kod dugotrajnih bolesti, hormonalnih ili antibiotskih terapija, stalnog stresa i slabljenja imuno sustava.

Moderna sredstva za kontracepciju s malim sadržajem hormona, smatramo manje štetnim čimbenicima. Često mogu djelovati s nižom koncentracijom hormona od normalnih razina hormona, što uzrokuje pojačanu suhoću vagine. Na taj način mogu narušiti raspoloženje te smanjiti spolnu želju.

Smanjeni sadržaj hormona može se također pojaviti u slučaju drugih metaboličkih promjena, može biti povezan s porastom tjelesne mase, npr. kao rezultat pretjerane dijete, sportskih natjecanja i body buildinga.

Slične tome su i posljedice nedostatne, neodgovarajuće prehrane (socijalni faktori, alkoholizam, droga), kao i dugotrajna tjeskoba i stres.


Osnovna prednost primjene IntiMomentsa je što on spolni odnos čini ugodnijim. Sadrži nekoliko aktivnih tvari koje direktno utiču na spolne organe, kao npr. L-arginin u slučaju povreda unutar vagine, koji stvara trenutni ugodni osjećaj topline, povećava osjetljivost na podražaj i vlaži mukoznu membranu. Kolagen i elastin pomažu očuvanje elastičnosti, pa čak i punoće. Može biti od velike pomoći nakon vaginalnog poroda u ponovnom uspostavljanju prednatalnog stanja, ali ukoliko se koristi u toku intimnih trenutaka, pruža i osjetnu čvrstoću. Stalna upotreba posebno se preporučuje nakon menopauze, jer se količina kolagena i elastina s godinama smanjuje. IntiMoments, za razliku od hormonske terapije često korištene u zapadnoj medicini, nudi prirodno rješenje bez hormona.

Savremeni, savjesni ljudi troše dosta novca i vremena na svoje zdravlje, ali još uvijek ne pridaju dovoljno značaja intimnom zdravlju. IntiMoments se može izvrsno primijeniti ne samo tijekom intimnih zajedničkih trenutaka, nego i kao kozmetika za intimnu njegu. Kod svakodnevne uporabe (u početnom periodu dva puta dnevno), pomaže održanje zdravlja i čvrstoće spolnih organa, kožu čini svilenom i pruža osjećaj ugode. Osnovu aktivnih tvari čine biljke koje imaju blagotvorno djelovanje na spolne organe. Zelena alga Chlorella sjajno nadopunjuje svojstva kolagena i elastina te, uz općenito vlaženje i učinak jačanja, potiče i sintezu ta dva proteina. Kamilica i ulje eukaliptusa stoljećima se uspješno koriste u popularnoj medicini; imaju antiseptička svojstva.

Vučji trn i aloe vera koriste se već tisućljećima zbog svojih blagotvornih učinaka na mukoznu membranu i kožu, a također sadrže i antioksidanse. Zeleni čaj je snažan antioksidans, a k tome i osvježava i vlaži kožu. Ružmarin povoljno utječe na živce i mišiće.


Obogatite svoj spolni život univerzalnom kremom koja potpomaže zdravlje - IntiMoments!


Što Vam IntiMoments može pružiti?


- Intenzivnije i senzualnije zajedničke intimne trenutke

- može potpomoći seksualnu izvedbu

- povećanjem seksualnog samopouzdanja može poboljšati kvalitet života


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

108,00 kn
81,00 kn

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar