srijeda, 12. rujna 2012.

Bee Power



Bee Power/Matična mliječ - Kraljica imuniteta


Ovaj koncentrat hranjivih tvari proizvod je pčela matica. Poznati je imunostimulans za sve uzraste, jači živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost. Posebno dobro djeluje kod djece i starijih, te kod radom iscrpljenih ljudi. Pomaže i zdravlje koštanog sustava, naročito poslije ozljeda i prijeloma.

Pčela matica rađa se kao obična pčela radilica, ali kraljicom postaje zahvaljujući hrani koju jede samo ona - matičnoj mliječi. Matičnu mliječ proizvode pčele radilice, izdvajajući iz svojih žlijezda slinovnica punovrijedne sastojke namijenjene prehrani matice. Matice, zahvaljujući matičnoj mliječi, žive čak pedeset puta duže od običnih pčela radilica i sposobne su svakodnevno proizvesti jaja u količini koja premašuje njihovu tjelesnu težinu.
Matična mliječ se od davnina cijeni kao jedan od najboljih životnih eliksira, jer održava zdravije i ljepotu, normalizira tjelesne funkcije, štiti od infekcija te povećava izdržljivost i energiju. Opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo. Pritom su naročito važni sastojci amino i gama globulin koji pomažu organizmu pobijediti infekcije.
Ova super-hrana sadrži i dragocjene sterolne komponente, acetilkolin i spojeve s fosforom, tvari važne za funkciju nervnog sustava.

Stoga je konzumiranje matične mliječi važno za sve one koji pate od kroničnog umora i nervne napetosti. Matična mliječ sadrži i važne masne kiseline, od kojih su neke ključne u procesima rasta, regulacijskim procesima metabolizma te imunološkom sustavu. Značajan je sadržaj RNA i DNA te želatine koja je prekursor za stvaranje kolagena i vezivnog tkiva, što matičnu mliječ čini izvrsnom nadopunom za zdravlje zglobova i hrskavice. Kako je kolagen anti-aging element, tako je i matična mliječ, uz vitamin C, poželjna hrana za održavanje ljepote. 

Matičnu mliječ stoga možemo preporučiti svim dobnim skupinama. Kod djece potiče rast i razvoj, pomaže kod anemije, potiče funkciju pamćenja i sposobnost učenja. Kod odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice, dajući im faktore za regeneraciju, obnavlja reproduktivne funkcije, pomaže kod steriliteta, upale mjehura i astme, jača imunitet i živce te pomaže u prevladavanju stresa. Također tonizira i pomlađuje kožu, doprinosi zdravlju zglobnog i koštanog sustava itd. Jednom riječju, matična mliječ je pravi dar prirode za održavanje zdravlja, ljepote i mladosti. Med, infekcije, matična mliječ...

PAŽNJA!
Obzirom da matična mliječ nastaje iz mješavine cvjetnog peluda, meda i sekreta pčelinjih žlijezda slinovnica, u rijetkim slučajevima može doći do reakcija kod osoba koje pate od peludnih alergija. Radi najbolje apsorpcije preporučuje se uzimanje matične mliječi na prazan želudac ili s medom, jer je tako mnogo djelotvornija. Proizvod ne izlagati toplini zbog osjetljivosti aktivnih tvari.

Doziranje:
1 kapsula dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 50 kapsula

Aktivini sastojci:

  • koncentrat matične mliječi 50mg




88,00 kn
66,00 kn
Cijena s popustom




Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 


Nema komentara:

Objavi komentar