petak, 7. rujna 2012.

Pure Yucca



Juka je zimzelena biljka koja spada u porodicu ljiljana (Liliaceae), a zbog svog se specifičnog djelovanja štuje već stoljećima. Juka utječe na ljudsko tijelo na mnoge načine, ali najvažnije je njezino detoksikacijsko djelovanje. U čemu je tajna juke i njezinih detoksikacijskih svojstava? Da bismo to bolje shvatili, trebamo znati da ta biljka živi u izuzetno nepovoljnim klimatskim uvjetima - noću podnosi hladnoću i mraz, a sredinom dana nemilosrdne vrućine. Otporna je i na jake orkanske oluje i potpunu sušu koja može potrajati mjesecima. Zbog njezine velike iscjeliteljske moći dobila je naziv drvo života.

Ekstrakt juke sadrži brojne aktivne tvari, a najvažniji su enzimi, te saponini. Svojim diuretskim djelovanjem i ubrzavanjem metaboličkih procesa pojačavaju izlučivanje otpadnih i toksičnih tvari iz tijela, čime bitno doprinose boljem općem stanju organizma. Saponini su od velike pomoći kod većine problema u funkciji debelog crijeva, koji su danas vrlo učestali zbog stila života i načina prehrane. To je naročito izraženo kod starije populacije, kod koje su problemi sa zatvorom, divertikulima ili kroničnom upalom debelog crijeva gotovo normalna pojava. Blagotvorno i umirujuće djelovanje saponina iskazuje se kod svih upalnih bolesti debelog crijeva (katar, Crohnova bolest, ulcerozni kolitis) te problema kao što su polipi i perianalne fistule, gdje je nužno osigurati redovito pražnjenje i uklanjanje otrova iz crijevnog trakta. Koristeći juku smanjujemo količinu kolesterola koja bi, inače, bila apsorbirana u krvotok iz hrane koju pojedemo. Indirektno na taj način, saponini juke pomažu u regulaciji vrijednosti kolesterola u krvi.


PAŽNJA!

Tijekom korištenja juke preporučujemo povećan unos vode (2 litre vode). Zbog potencijalnog izlučivanja kalija iz organizma (hipokaliemija) preporučujemo dodatni unos voća i povrća bogatog kalijem ili proizvode Ocean 21 ili Vital multivitamine, koji sadrže kalij. Tijekom korištenja može doći do pojačanog mokrenja zbog diuretskog svojstva juke. Preparate juke, zbog svojstva vezanja masnih tvari, treba uzimati 2 sata prije ili poslije nutrijenata topivih u mastima (omega-3, vitamin E, Cholestone, Evening primrose oil, koenzim Q10...)

Sastav jedne tablete
Mljevena stabljika juke 500 mg

Pakiranje
100 kapsula

Doziranje
2-6 kapsula dnevno (s dosta tekućine) ili prema savjetu stručnjaka



Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International

112,00 kn
84,00 kn

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 



Mob: 091 222 77 23

Nema komentara:

Objavi komentar