utorak, 11. rujna 2012.

Oxy Max - Tekući kisik



Voda obogaćena kisikom 

Snaga kisika otopljenog u vodi. Koristi se za bolju opskrbu kisikom svih tkiva i stanica. Izvrsno djeluje na cirkulaciju, poboljšanje sportskih performansi, jačanje moždanih aktivnosti i bolju opskrbu energijom.

Ljudsko je tijelo izgrađeno od četiri osnovna elementa:
kisika, ugljika, dušika i vodika, koji čine 96% tjelesne težine. Pritom čak 65% čini kisik. On je, pored zdrave prehrane, temelj zdravlja tijela i duha. Bez kisika nema održavanja života. disanje je proces u kojem tijelo uzima kisik iz zraka, a ispušta ugljični dioksid. Kardiovaskularni sustav omogućuje transport plinova između pluća i i stanica organizma. Sve to čini tzv. vanjsko disanje. Unutarnje disanje pak, znači korištenje kisika u kemijskim reakcijama proizvodnje stanične energije - ATP-a. 

Stanice samo u jednoj minuti mogu primiti gotovo jednu litru kisika. Veći dio kisika nalazi se vezan na hemoglobin, a manji je dio otopljen u plazmi. U nedostaku kisika, proizvodnja energije drastično opada uz anaerobne procese koji uzrokuju gomilanje metaboličkog otpada te razvoj anaerobnih mikroorganizama. Možemo reći da količina kisika bitno utječe na funkciju imuniteta i na procese čišćenja organizma. S druge strane, razina kisika u vodi i zraku smanjila se s 18% na oko 12% (pogotovo u gradovima).

Tu su i drugi štetni čimbenici: zračenje, nekvalitetna hrana, stres, nedostatak kretanja. Dokazano je i da uobičajena hrana (crveno meso, kava, gazirana pića) u procesu probave oslobađa puno vodikovih iona koji se vežu za kisik, te ga tako sustavno kradu organizmu. 

OxyMax je voda obogaćena kisikom koja, zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji, sadrži čak 200.000 puta veću količinu kisika od obične pitke vode!

U probavnom se traktu kisik resorbira u krvotok, a postignuta kemijska stabilnost onemogućuje nastajanje slobodnih radikala. Oxy Max djeluje već u probavnom traktu jer poboljšava razgradnju hrane, sprečava njeno truljenje, te čisti crijevni trakt od patogenih bakterija. 

Dodan pitkoj vodi, OxyMax neutralizira neželjene učinke klorirane vode, te u vodi uništava mikroorganizme i parazite. Promjene, dakako, nastaju i u plazmi, gdje OxyMax povećava sadržaj kisika. Uz povećan pritisak kisika pospješuje se vezanje na hemoglobin i opskrba tkiva kisikom.

Učinci OxyMaxa:
¤ pospješuje vezanje kisika na hemoglobin
¤ povećava proizvodnju stanične energije ATP-a.
¤ pospješuje procese detoksifikacije
¤ poboljšava apsorpciju vitamina i minerala
¤ povećava koncentraciju kisika u kapilarama i cirkulaciju krvi
¤ pospješuje izdržljivost kod tjelesnih napora
¤ ublažava tegobe s disanjem

PAŽNJA:
OxyMax se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
 CaliVita© International
332,00 kn
249,00 kn
Cijena s popustom

Informacije, učlanjenje i narudžbe na: 

Nema komentara:

Objavi komentar